Leitão,
A.E.B.; Azinheira, H.G.; Leitão, M.C.A. (2002), Qualidade de
produtos horto-frutícolas desidratados: estudo do efeito de várias
técnicas de secagem. Garcia de Orta, Série de Estudos Agronómicos, 21 (1-2): 11-15.
Alarcão-e-Silva, M.L.M.M.; Leitão, A.E.B.; Azinheira, H.G. and
Leitão, M.C.A. (2001) - The arbutus Berry: studies on its colour
and chemical characteristics at two mature stages. Journal of Food Composition and Analysis,
14: 27-35.
Candeias,
M.; Sapata, M.M.; Ferreira, A.; Bronze, M.R.; Leitão, A.; Andrada, L.; Curado, T.; Antunes, C. (2002), Estudo
da estabilidade de damasco osmodesidratado.
Livro
de Resumos do Post 2002, Maduración y Post-recolección 2002, VI
Simposio Nacional y III Ibérico, Madrid, 2-5 de Outubro de 2002, p.
104.
Duarte,
C.; Moldão-Martins, M.; Bernardo-Gil, M. G.; Beirão Da Costa,
S.; Leitão, E. (2001), Supercritical fluid
extraction of pungency of Capsicum frutescens L.. 4th
Brazilian Meeting on Supercritical Fluids, Salvador, Brasil, 9-11
de Outubro de 2001, Book of abstracts: 133.
Ferreira,
A.; Sapata, M.M.; Leitão,
A.E.B.; Bronze, M.R.; Curado, T.; Andrada, L.; Antunes, C.;
Fraga, A.M.; Candeias, M. (2000), Influence
of combined osmotic dehydration processes on quality of apricots.
Proc. of the 12th International Drying Symposium, IDS2000,
Noordwijkerhout, Holanda, 28-31 de Agosto de 2000, Paper No.146,
10 p. (em CD-ROM).