Universidad
de Cadiz
Centro Andaluz de Investigaciones
Vitivinicolas
Junta de Andalucía
Campus de Puerto Real
11510 Puerto Real
ESPAÑA
Telefone: + 34 956016354
Fax: + 34 956016288
Representante: Carmelo Garcia Barroso
Email: carmelo.garcia@uca.es
http:\\www.uca.es
EQUIPA
Carmelo Garcia Barroso - Química
Cristina Martinez Montero - Química
Dominico Guillen Sanchez - Química
Maria Angeles Alonso Borbalan - Química
Maria Carmen Rodriguez Dodero - Química
Miguel Palma Lovillo - Química
Patricia Benitez Soto - Química
Remedios Castro Mejias - Química
Valme Garcia Moreno - Química
Zulema Piñeiro Mendez - Química
COMPETÊNCIAS
Enologia - Compostos fenólicos
Enologia - Compostos de aroma
Enologia - Conservação e maturação
de vinhos
Enologia - Qualidade e diferenciação de vinhos
Derivados e subprodutos - Isolamento e caracterização
de compostos de origem vitivinícola
Enologia - Vinho e saúde
Derivados e subprodutos - Licores
Derivados e subprodutos - Vinagres
PUBLICAÇÕES
REPRESENTATIVAS
ALONSO, A.M. , D.A. GUILLÉN,
C.G. BARROSO (2000): Development of a new method to determine the
antioxidant power of phenolic compounds presents in wines. Bulletin
de l´OIV, 76: 796-810
DOMÍNGUEZ, C. ; D.A. GUILLÉN;
C.G. BARROSO (2000): Analysis of resveratrol derivatives in wine
using automated SPE for sample preparation. Journal of Chromatography
A
GUILLÉN, D.A. , C.G. BARROSO,
L. ZORRO, V. CARRASCAL, J.A. PÉREZ-BUSTAMANTE. (1998): Organic
acids analysis in 'brandy de Jerez' by ion-exclusion chromatography,
post-column buffering and conductimetric detection. Analusis, 26:
186-189
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